SON DAKİKA



Haber > Artvin > İcraat vakti!

İcraat vakti!

12 Ocak 2018 Cuma - 13:32








Artvin Belediyesi koordinesinde ‘Ekoturizmi Geliştirmek ve Nitelikli İş gücü Yetiştirme Projesi’ kapsamında Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde ‘Bizim Haller’ oyununu sergileyecek.

13 Ocak Cumartesi Günü saat 19.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenecek programa başta iş yeri sahipleri olmak üzere tüm Artvin halkını davet eden Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ‘şimdi turizmde icraat vakti’ diyerek sözlerini şöyle devam etti; “Bu programda özellikle hizmet sektöründeki esnafımızın ve daha sonra işyerinde iş başı eğitimini yapacağımız onun öncesinde de duyarlılık kazandırma adına Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro topluluğunun hazırladığı ‘Bizim Haller’ oyunu ile anlatmak istiyoruz. Herkes ‘turizmde bir şeyler yapılmalı’ diye konuşuyor fakat konuşulduğu gibi kalıyor. Biz şimdi ‘turizmde icraat zamanı’ diyerek sanatla harmanlayıp bir duyarlılık oluşturmaya çalışıyoruz tüm esnaflarımızı ve Artvin halkını cumartesi günü saat 19.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezine bekliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap