SON DAKİKA



Haber > Artvin > Hopa'daki seçim nefes kesecek

Hopa'daki seçim nefes kesecek

19 Ağustos 2018 Pazar - 11:50




Mart ayında yapılacak Belediye başkanlığı seçimi için Hopa CHP’den aday adaylığı için adaylar meydana inmeye başladı.





 Hopa belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ve aday adayı olma düşüncesinde olan 7 aday; Aday adaylıklarını daha önce açıklayan Celil Yıldırım, Murat Özçep, aday adaylıklarına ismi geçen ve partili çevrelere aday adayı olacaklarını ifade edenler Turgay Güngör, Taner Ekmekçi, Hasbi Uğur Topaloğlu, Gürbüz Akyüz ve Süleyman Aydın’ın tek düşünceleri aday olup seçimi kazanıp Belediyeyi AK partiden geri almak.

BELEDİYEYE TALİBİM

İlk aday adaylığını açıklayan Hopa Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Celil Yıldırım, “Yıllardır Hopa ilçemde Ticaret yapıyorum, sivil toplum kuruluşu olarak ticaret yapan şoför esnafıma hizmet veriyorum. Bu hizmeti ilçe bazına tüm halkıma Belediye başkanı olarak hizmete devam etmek istiyorum. Onun için önce adaylığa sonra Hopa Belediyesi’ne talibim.”

HEP BERABER

CHP Artvin İl enel Meclisi Üyesi Murat Özçep, ”25 yıldan beri CHP’den çeşitli alanlarda siyaset yaptım. Başköyümde Muhtarlık yaptım. Son olarak ilk genel meclis üyesi olarak ilçeme hizmet veriyorum. Büyük bir birikimim var. ”Yeni bir Hopa için, Hep beraber” diyerek yola çıktım.”


İSTİŞARE YAPACAĞIM

Hopa’nın yetiştirdiği değerli bürokratlardan İnşaat Mühendisi CHP Trabzon eski il başkanı Turgay Güngör, “Henüz aday adaylığımı açıklamadım. Yakın zaman içerisinde Hopa belediye başkanlığı için aday adaylığım konusunda partili arkadaşlarımın ve Hopa halkımın istekleri doğrultusunda böyle bir karar vardım. Mesleğim gereği ve siyaseti de ilkeler doğrultusunda demokrasiye bağlı kalarak CHP liye yakışır şekilde dürüstçe yaptım. Bugüne kadar dik durdum. Trabzon belediyesinde iki dönem Fen işleri müdürlüğünü yaptım. CHP Trabzon il başkanlığı görevimi yaptım. Belediyeciliği biliyorum. Hopa halkıma en iyi hizmeti vermek için yola çıkıyorum.”

PARTİMDE GÖZÜMÜ AÇTIM

İş adamı Taner Ekmekçi, “Yıllardan beri ilçemde yaşıyorum ve ticaretle uğraşıyorum. CHP’li olarak partimde gözümü açtım ve hizmet vermeye de devam ediyorum. Başkanlık konusunda aday adayı olma düşüncesindeyim. Partim uygun gördüğü takdirde Hopa belediyesini AK Partiden kurtarıp, halkıma en iyi hizmeti verme düşüncesindeyim.”

İYİ HİZMET VERECEĞİM


İş adamı Hasbi Uğur Topaloğlu, “Doğup büyüdüğüm güzel ilçemi daha da güzelleştirmek için, büyük hizmet vermek için böyle bir karar aldım. Bu zamana kadar ilçeme yaptığım hizmetlerimle kazandığım tecrübelerimle çok daha iyi hizmet vereceğim için başkanlığa talibim.” Emekli Eğitimci Gürbüz Akyüz, “Hopa belediye başkan aday adaylığı için düşünce aşamasındayım. Aday olma konusunda gerek çevrem, değerli Hopa halkımın istekleri ve bazı partili arkadaşlarımın düşünce istekleri doğrultusunda aday adayı olma düşüncesini taşıyorum.”

PARTİME GÖNÜL VERDİM

Eczacı Süleyman Aydın, “Doğup büyüdüğüm şehrim olarak yıllardan beri sağlık sektöründe halkıma hizmet veriyorum. Çocukluğumdan beri CHP’de gözümü açtığım ve bir dönem ilçe başkanlığını de yaptığım partime gönül vermiş olarak Hopa belediyesi başkanı olarak halkıma çok daha büyük hizmetler vermek istiyorum. Onun için aday adayı olma kararı aldım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap