SON DAKİKA



Haber > Artvin > Hopa’da fuhuş baronları yakalandı! 3 dalga operasyon

Hopa’da fuhuş baronları yakalandı! 3 dalga operasyon

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 15:50




Hopa’da polis ekipleri tarafından fuhuş ve uyuşturucu madde operasyonu yapıldı.





Artvin Hopa’da yapılan fuhuş ve uyuşturucu operasyonunda çok sayıda kadın ve işyeri sahibi gözaltına alındı.

Artvin Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fuhuş ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçları kapsamında 3 dalga halinde operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan ilk iki dalga operasyonda 134 kişi gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. 23 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 4 şüpheli tutuklandı. 




Operasyon kapsamında fuhuş yaptıkları belirlenen Rusya, Özbekistan, Kırgızistan, Ukrayna, Gürcistan, Ermenistan, Romanya, Fas uyruklu toplamda 110 yabancı uyruklu kadın yapılan kontroller sonrasında sınırdışı edildi.

Son dalga operasyonda fuhuşa teşvik, aracılık, zorlama suçu kapsamında aralarında eğlence yeri patronu ve otel sahiplerinin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 21’i Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılırken 2 kişi tutuklandı. 17 işyeri sahibi hakkında tutuksuz yargılama kararı verilirken 4 firari işyeri patronunun yakalanması için çalışmalar sürüyor. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap