SON DAKİKA



Haber > Artvin > Grup Manga ve Tanju Çelik Kafkasör Arenayı Salladı

Grup Manga ve Tanju Çelik Kafkasör Arenayı Salladı

14 Ağustos 2018 Salı - 15:33








Karadeniz ve Ege bölgelerindeki illerden Artvin’e getirilen boğalar, bu yıl 2’ncisi düzenlenecek ‘Türkiye Boğa Güreşi Şampiyonası’nda, Kafkasör Yaylası’nda arenaya çıkacak. Artvin Boracılar Spor Kulübü tarafından düzenlenen şampiyona öncesi Kafkasör yaylasında muhteşem bir konser düzenlendi. 

11 Ağustos Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan konserlere ilgi yoğundu. Konseri Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Boğacılar Spor Kulübü Başkanı Haluk Koçer ve çok sayıda vatandaş izledi. Kimi vatandaşlar çadırlarında konserleri takip ederken kimi ise konser alanında doyasıya eğlendiler.

İlk olarak sahneye hemşerimiz genç yetenek Tanju Çelik sahne aldı. Konser alanında bulunanları doyasıya eğlendiren Tanju Çelik bir birinden güzel şarkılarını bu kez Artvinliler için söyledi. Çelik burada yaptığı konuşmasında, “Artvin’de memleketimde konser vermek benim en büyük hayalimdi. Artvinlilere bu doğa öyle güzel yakışıyor ki Artvinli olmaktan guru duyuyorum” dedi.

Şarkılarıyla alanda bulunanları doyasıya eğlendiren Çelik’e çiçek takdimini Boğacılar Spor Kulübü adıma Fikret Beyaz ve Erkan Torun takdim etti.

Daha sonra ise Grup manga konseri gerçekleşti. Hazırlanan sahnede erlerini alan Manga gurubu Artvinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 


Bir birinden kaliteli şarkılarını seslendiren grubuna, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt çiçek takdiminde bulundu. Grup manganın solisti Ferman Akgül, bu doğada bu coğrafyada sizlerle olmaktan çok mutluyum diyerek Artvin halkına selamlarını söyledi. Gecenin sununda ise çok sayıda Artvinli grup manga muhteşem performansıyla doyasıya eğlendiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap