SON DAKİKA



Haber > Artvin > Esnaf dertli!

Esnaf dertli!

31 Mart 2018 Cumartesi - 12:39




CHP Artvin Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri sanayi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Öztürk esnafın siftah y





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Merkez İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden CHP’liler sanayi esnafına hayırlı işler temennisinde bulundular. Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sanayi sitesi esnaflarını tek tek dolaşan CHP’liler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk, esnafların büyük bir sıkıntı içerisinde olduklarını ifade ederek, birçok esnafın siftah yapmadan dükkân kapattıklarını söyledi.

İŞSİZ KALIYORLAR

Başkan Öztürk konuşmasının devamında, “Sanayi esnanın önemli bir sorunu da eleman ve kalifiye eleman bulunamaması. Esnaf İŞ-Kur’dan şikâyetçi. Şunu gördük ki, meslek öğrenmek isteyen eleman bulunamıyor. Bunun en önemli nedenlerinden birisinin yine sanayi esnafının beyanlarına göre İŞ-Kur’un özellikle seçimlere yakın zamanlarda geçici olarak yaptığı işçi alımı. Bunun yanlış olduğunu biz de zaman zaman söylüyoruz. Özellikle seçime yaklaşıldığında6 aylık 8- 9 aylık işçi alımı yapıyorlar. Bunu da hangi şartla, nasıl yaptıklarını, asıl amaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Böylelikle hem o insanlara, hem Sanayi esnafına, yada diğer esnaflara büyük bir kötülük yapılmaktadır. Kimse çalışarak para kazanmak istemiyor. Ancak 6-8-9 ay sonra iş bitince ne oluyor, işsiz kalıyorlar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap