SON DAKİKA



Haber > Artvin > Eğitim sorunları çözülecek!

Eğitim sorunları çözülecek!

10 Aralık 2017 Pazar - 12:56




Eğitim İş Artvin ailesi, merkez yönetim kurulu ve üyelerinin katılımıyla dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu Mali Sek





Artvin’de önemli faaliyetlerde bulunan Eğitim İş Artvin İl Temsilciliği, genel merkezden gelen misafirlerinin katılımıyla dayanışma yemeği düzenledi. Uzun yıllardır Eğitim İş başkanlığı görevini sürdüren Sinan Arslan’ın emekli olmasının ardından başkanlık görevine Filiz Yılmaz getirildi.

Eğitim İş Artvin İl Temsilciliğinin genel merkezden gelen misafirlerinin katılımıyla Koru Otel ve Restoran'da düzenlediği yemeğe Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu Mali Sekreteri Hüseyin Kara, Merkez Yönetim Kurulu Basın Yayın Sekreteri Yakup Tekin Efe, Bursa Eğitim İş Şube Başkanı Özkan Rona, Trabzon Eğitim İş Şube Başkanı Tamer Özlü, Eğitim İş Artvin Temsilcisi Filiz Yılmaz, Eğitim İş Eski Başkanı Sinan Arslan, CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, CHP Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk, Yeşil Artvin Dernek Başkanı Nur Neşe Karahan ve üyeler katıldı.

Programda konuşan Eğitim İş Sendikası Artvin Temsilcisi Filiz Yılmaz, eğitim ve müfredat konusunda eksikliklere değindi. Özelikle ülkenin bu zamanlarında eğitim iş gibi bir örgüte ihtiyaç olduğunu ifade eden Yılmaz, "Atatürk devrimleri ve Cumhuriyeti yok etmek isteyen daha güçlü bir mücadele ihtiyacımız var" diyerek katılımlardan dolayı teşekkür etti. Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu Mali Sekreteri Hüseyin Kara ise yaptığı konuşmada, “Eğitimin içinde bulunduğu sorunlar malum. Türkiye’de hiçbir birey eğitim dışında değildir. Hepimizin sorunudur. Ülkenin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreç mutlaka çözülecektir. Bunun için önce eğitimdeki sorunlar çözülecektir. Eğitimdeki sorunlar çözüldükten sonra da ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlar ortadan kalkacaktır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap