SON DAKİKA



Haber > Artvin > DEV ADAMLARA MİNİK ZİYARETCİLER!

DEV ADAMLARA MİNİK ZİYARETCİLER!

16 Şubat 2018 Cuma - 00:00




Artvin Basketbol Takımı Karadeniz Bakır İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi basketbolu tanıttı





Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Lig’i 18. haftasında bugün konuk edeceği Efe Spor maçının hazırlıklarını tamamlarken oyuncular ve Genel Menajer Uğur Delikanlı Antrenman sonrasında soysal sorumluluk projesi kapsamında Karadeniz Bakır İlköğretim okulunu ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Artvin Belediyespor Genel Menejeri Uğur Delikanlı; “Ağaç yaş iken eğileceğinden dolayı okullarımızı ziyaret ederek çocuklarımızın basketbolu, sporu sevmeleri için farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz çünkü en iyi iletişim spordur ve kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Yaklaşık olarak 1 aydır kendi evimizde maç oynamıyoruz. Seyircimizi özledik ve buluşmamızı dört gözle bekliyoruz. Belediye başkanımız Mehmet Kocatepe’ye de takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim ve 16 şubat Cuma günü (bugün) 17.30’da Merkez Spor Salonuna tüm taraftarımızı bekliyoruz” dedi.

Portakal ikramı

Antrenmanın sonunda Artvin Sebze Pazarının sahipleri İlhan Erdem ve Muhammet Karaörs takımı ziyaret ederek portakal ikramında bulundu. İlhan Erdem; basketbolu çok sevdiğini belirterek: Basketbolu çok seviyorum ve takımın maçlarını kaçırmıyorum. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye de kurduğu bu harika takımla bizlere basketbol heyecanını doruklarda yaşattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap