SON DAKİKA



Haber > Artvin > Artvin-Erzurum kara yolu ulaşıma kapandı

Artvin-Erzurum kara yolu ulaşıma kapandı

24 Eylül 2021 Cuma - 11:31




Artvin’de yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları nedeniyle Artvin-Erzurum karayolu ulaşıma kapandı. Karayolları şefliği ekipleri tarafından yolun trafiğe açılması için çalışma başlatılırken, iş makinesi üzerine düşen kaya parçaları nedeniyle operatör yara aldı.





Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresinde bulunan Deriner-2 tüneli girişinde heyelan meydana geldi. Şiddetli yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçalar yola düştü. O sırada şans eseri yoldan araç geçmemesi faciayı önlerken, yolun ulaşıma kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolları ekipleri iş makinelerinin yardımıyla uzun çalışmalar sonucunda yolu tek taraflı olarak trafiğe açtı.
Öte yandan heyelanda yol açma çalışmalarını sürdüren iş makinası operatörü İbrahim Avcı yamaçtan düşen kaya parçalarının kendisine isabet etmesiyle yara aldı. Operatör ambulans ile Artvin Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap