SON DAKİKA


Foto Galeri > Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

20 Kasım 2020 Cuma - 15:17

Artvin’de sonbaharda yeşil, sarı ve mavi renklerinin muhteşem uyumu havadan görüntülendi. Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Borçka ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı’nda masalsı görüntüler oluştu.

1 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Her ilçesinde farklı bir tabiat güzelliğini barındıran Artvin sonbaharın gelmesi ile ormanlarda yaşanan renk cümbüşü kendine hayran bırakıyor. Bir çok yerli ve yabancı turist bu güzelliği sonbaharda görmek için Artvin’e geliyor.

2 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Fotoğrafçılar ise en güzel manzarayı çekmek için sonbaharda daha fazla ilgi gösteriyorlar. Farklı ilçelere doğa ve fotoğraf turları düzenleniyor. Borçka ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı'nda sonbaharın gelişiyle oluşan renk cümbüşü ziyaretçilerini hayran bırakıyor.

3 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Gölün ortasında ufak bir kayalığa bağlanan sandallar kartpostallık görüntüler oluştururken göle yansıyan farklı renklerdeki ağaçlar görenlerin beğenisini topluyor.

4 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Kent gürültüsünden uzaklaşıp temiz hava almak isteyenler, hafta sonu tatillerinde tercih ettikleri Karagöl'de çadır kurup kamp yapıyor. Bazgiret Köyü’nde ise doğanın tadını çıkartmak isteyenlerin uğrak mekanları arasında.

5 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Köyde haberlere konu olan farklı yapısı ile dikkat çeken bulutlar gün batımı ile birlikte kızıla bürünmüş şekilde havadan görüntülendi.

6 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

Murgul ilçesine bağlı Başköy'de sarp ormanlık alanda, kayanın içinden akan su ile doğal yollarla oluşan yüzük şeklindeki "Delikli Kaya Şelalesi" sonbaharın eşsiz renkleriyle havadan görüntülendi.

7 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

8 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

10 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

11 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

13 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

14 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

16 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları

17 / 18 Artvin’de masalsı sonbahar manzaraları





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap