SON DAKİKA



Haber > Artvin > Ak Parti Artvin Belediye Başkan Adayları belli oluyor

Ak Parti Artvin Belediye Başkan Adayları belli oluyor

09 Şubat 2024 Cuma - 15:26




AK Parti Artvin'de ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklıyor..





Artvin'de yapılacak aday tanıtım töreni ile AK Parti Artvin ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtım töreni gerçekleşecek

Aday tanıtım törenine eski bakan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ile AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe'de katılım gösterecek

Yeni yerleşim yerinde ilk defa yerel seçim heyecanı yaşayacak Yusufeli ilçesinde Mustafa Demirkıran AK Partinin adayı olurken CHP nin kalesi olarak bilinen Ardanuç ilçesinde Emrah Yılmaz Belediye Başkan adayı oldu. 

AK Parti Yusufeli Belediye Başkan adayı Mustafa Demirkıran var güçleriyle çalışacaklarını ve AK Belediyecilik anlayışının Yusufelinde devam edeceğini belirterek "Şahsıma olan güven ve desteğe layık olmak için çok çalışacak Yusufeli ilçemizi hep birlikte kardeşlik anlayışı içinde yöneteceğiz" dedi. 

AK Parti Ardanuç Belediye Başkan adayı Emrah Yılmaz'da  Ardanuç ilçemizin sorunlarına beklentilerine hakim biri olarak çözüm odaklı bir anlayış ile çalışacaklarını ifade ederek Allah'ın izniyle seçimlerde başarı olup Ardanuç ilçemizi  yatırımlarla buluşturacagız mesajı verdi..



YUSUFELİ DEMİRKIRAN'A , ARDANUÇ YİLMAZ'TESLİM

Mehmet Kocatepe'nin AK Parti  Artvin Belediye Başkan adayı oldugu Artvin'de diğer ilçe belediye başkan adayları şu şekilde açıklandı..

Murgul AK Parti Belediye baskan adayı Hasan  Çavuş
Arhavi AK  Parti Belediye Başkan adayı Turgay Ataselim
Hopa AK Parti  Belediye Başkan adayı  Ali Utku Cihan 
Borçka AK Parti  Belediye Başkan adayı Ahmet  Erdem
Şavsat Belediye Başkan adayı Durmuş Aydın 
Kemalpaşa  AK Parti Belediye Başkan adayı Harun Altınsay

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap