SON DAKİKA



Haber > Artvin > 31 gündür bulunamıyor

31 gündür bulunamıyor

09 Nisan 2018 Pazartesi - 17:55




Borçka’da baraj gölünde 10 Mart’ta kaybolan 50 yaşındaki Muhammet Ay için arama çalışmaları yeniden başladı





Artvin’in Borçka ilçesindeki Muratlı Baraj Gölü’nde 10 Mart günü teknelerinin alabora olması sonucu kaybolan Muhammet Ay (50) için başlatılan arama çalışmaları ekiplerin Trabzon’daki arama kurtarma operasyonuna katılmasından dolay bir müddet ara verilmişti. Kayıp Polis memurunun bulunmasını ardından arama çalışmaları yeniden başladı.

Artvin’in Borçka ilçesindeki Muratlı Baraj Gölü’nde 10 Mart günü teknelerinin alabora olması sonucu Ekrem Aydın (39) kıyıya çıkmayı başardı, Muhammet Ay ise suda kayboldu. Olaydan sonra AFAD ile Deniz Polisi dalgıçları botla girdikleri baraj gölünde arama çalışması başlattı.

Muratlı Barajı kapakları zaman zaman açılarak suyun çekilmesi ile Ankara ve Artvin’deki dalgıç ekipleri tarafından yapılan aramalarda da bir sonuç alınamadı.

ARAMA ÇALIŞMASINA ARA VERİLDİ

Baraj gölünde ekiplerce başlatılan arama çalışmaları, Trabzon’un Maçka ilçesinde şüpheli bir aracı takibe aldıkları sırada dereye uçan otomobilde akıntıya kapılarak kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ı arama çalışmalarına katılmaları nedeniyle ara verildi. Aracıyla dereye ucan polis memurun cansız bedenine ulaşılmasının ardından, ekipler Borçka’daki arama kurtarma çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap