SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Arhavi festival ile rengarenk

Arhavi festival ile rengarenk

22 Ağustos 2015 Cumartesi - 09:18




Festival kapsamında yapılan sokak basketbolu halkın beğenisini topladı.





43. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali başladı. 3 gün sürecek etkinliklerin gece eğlence konser bölümü daha önce festival komitesi tarafından iptal edilmişti. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, gündüz etkinliklerinde hiçbir değişikliğin yapılmadığını ifade ederek, “Tüm halkımızı festivale ve etkinliklere davet ediyorum” dedi.

33_10

ÇEVRE İLÇELERDEN DE İLGİ GÖRÜYOR

Bu yıl 43’üncüsü düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali gündüz programı sportif etkinliklerle devam ediyor. Sportif etkinlikler dahilinde yapılan sokak basketbolu turnuvasına Arhavi ve çevre ilçelerden de büyük ilgi vardı. Festival bünyesinde her yıl yapılan ve özellikle genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerden birisi olan sokak basketbolu izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Üçer kişilik oyunculardan oluşan takımların gösterdikleri mücadele izleyenlerin beğenisini topluyor. İlçe halkı dışında komşu ilçelerden gelen katılımcıların da yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap