SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Arda geçidine yakışır çeşme

Arda geçidine yakışır çeşme

15 Eylül 2016 Perşembe - 12:30




Çamoluk karayolu üzerindeki Arda Boğazı mevkiindeki çeşmenin yapılmasını 2015 yılında gündeme taşınmıştı.





Konuyla alakalı o zamanki Alucra Kaymakamımız Tunahan Çil ile yaptığımız görüşmede Arda Boğazındaki çeşmenin restore edilmesi için girişimler başlatılmıştı. Kaymakamımız tarafından İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatsa Alucra'ya davet edilmiş haber konusu olan çeşmenin fiziki durumunu yerinde inceleyerek, çeşmelerinin yenilenmesi için gerekli talimatları vermişti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Alucra - Çamoluk karayolu üzerindeki Arda Boğazı mevkiine İl Özel İdaresi tarafından Osmanlı Usulü 3 gözden oluşan güzel bir eser yapıldı.

Alucra Kaymakamımız Ferhat Vardar ve İlçe Özel İdare Müdürü Adem Soysal ile çeşmeyi yerinde inceleyerek eksiklikleri hakkında tespitler yaptı.

Kaymakamımız Ferhat Vardar; "İlçemiz Arda Köyü sınırları içerisindeki İl Özel İdaremiz ve Kaymakamlığımızın katkıları ile yapılan bu çeşmenin çevre düzenlemesi ve diğer eksiklikleri tespit edilmiş olup, 2 adet çardak ve oturma alanının yapılması ile çok daha güzel bir hale dönüştürülecektir. En kısa sürede Alucra Kaymakamlığımız bu çalışmaları tamamlayacaktır" dedi.

Bu çeşmenin ilçemize kazandırılmasında önceki Kaymakamımız Tunahan Çil'e, şuanki Kaymakamımız Ferhat Vardar'a, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatsa'ya, Alucra Özel İdare Müdürü Adem Soysal ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap