SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Araklı'ya 24 tesis yapılıyor

Araklı'ya 24 tesis yapılıyor

14 Eylül 2013 Cumartesi - 09:28




Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.





Ziyarette Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş da hazır bulundu. Araklı’nın Trabzon’un ikinci büyük ilçesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Çebi, "Araklı’mıza sizlerin de bakış açısı inşallah çok iyi olacak. Pazar günü de çok iyi bir programımız var. İki bakanımızı ağırlayacağız. İlçemizde çok büyük yatırımlar var. 24 temel atma töreni gerçekleşecek" dedi. HİZMETLER SÜRECEK Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise, "Başkanımızın söylediği gibi, Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile Su İşleri Bakanımız bu pazar Araklı başta olmak üzere ilimizdeki dere ıslahı ve İller Bankası yatırımlarının temelini hep birlikte atacağız. Trabzon’un geneli ve Araklı’mız bu anlamda önemli yatırımlar alıyor. Pek çok bakanlığımızın yatırımları var. Devam eden inşaatlar var. Belediyelerimizin de yatırımları var. Büyükşehir ile birlikte yeni bir yönetim yapısı Araklı ilçemizde de meydana gelecek. Hem beldeler hem de köyler yeni mahalle sistemine geçecek. Büyükşehirle birlikte altyapı ve diğer yapı hizmetlerinde de farklı projeler ve farklı boyutta işler gündeme gelecek. Dolayısıyla biz bu süreci en iyi şekilde sürdürüp devam eden hizmetleri en iyi şekilde yürüteceğiz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap