SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Araklı'da şenlik var

Araklı'da şenlik var

15 Nisan 2017 Cumartesi - 17:18




Turizm haftası dolayısı ile Araklı’nın Pazarcık Beldesi’nde şenlik düzenlenecek. Yöresel sanatçıların müzik ziyafeti yaşatacağı programa tüm Trabzonlu





Araklı’nın Pazarcık Beldesi’nde 22 Nisan Cumartesi günü Turizm Haftası etkinliği düzenlenecek. Etkinlik için, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Araklıspor eski kulüp başkanı ve Araklılı iş adamı Doğan Şengün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Araklı ilçe başkanı Şaban Bıyık, Araklı belediye başkan yardımcısı Burhan Akyıldız, Araklı Belediyesi encümenlerinden; Hüseyin Kalaycı, Ekrem Reis, Kemal Danışmaz, Mustafa Akgün, Kenan Bağçiçek, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Mahmut ve Ayvadereliler Dernek Başkanı Mehmet Aygün  bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

MÜZİK ZİYAFETİ YAŞANACAK

İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  tüm ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, tüm sivil toplum örgütleri, turizmciler ve fotoğrafçıların da katılacağı Pazarcık Turizm Haftası etkinliğine yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Program kapsamında, mehter sunumları, yöresel yemek ikramları ve halk oyunları gösterileri de gerçekleştirilecek. Pazarcık Beldesi Turizm Haftası Etkinliği Platformu tarafından, yöresel sanatçıların  sunacak olduğu müzik eğlence şölenine Tüm Trabzonlular davet edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap