SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Arabistan'dan direkt ucus!

Arabistan'dan direkt ucus!

13 Mayıs 2014 Salı - 11:38




TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, Suudi Arabistan Ulusal Hava Şirketi’nin yan şirketi olan Nas Air'in, Trabzon'a direkt uçak seferleri başlatma kararı aldığ





Suudi Arabistan'dan Trabzon'a yeni bir direkt uçak seferi başlatma kararı alındığı bildirildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Suudi Arabistan Ulusal Hava Şirketi’nin yan şirketi olan Nas Air'in, Trabzon'a direkt uçak seferleri başlatma kararı aldığını söyledi. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (Doka) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte, Dubai'de Nas Air Şirketi yetkilileriyle görüştüğünü ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: DAVET EDİLMİŞTİ "Nas Air Şirketi temsilcisi, en kısa sürede Trabzon'a Suudi Arabistan'dan direkt uçak seferleri başlatacağının bilgisini verdi. Hava yolu şirketi daha önce direkt sefer başlatılması için Trabzon'a davet edilmişti. Nas Air, aradan geçen bu zaman içinde yapmış olduğu araştırma ve inceleme sonucunda Trabzon'a direkt seferler başlatma kararı aldığını bildirdi."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap