SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Anlaşmak ihanettir

Anlaşmak ihanettir

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:00




SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, “İsrail hem Filistin halkının malı olan doğalgazı gasp ederek Türkiye üzerinden satılmasını garanti altına almış, he





 Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, “AKP hükümeti dış politikada kelimenin tam anlamıyla tam bir iflas tablosu ortaya koymuştur” dedi. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hain saldırı sonucu hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Kurt, “Tam da İsrail ve Rusya ile başlayan ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik görüşmelerin başladığı bu aşamada böyle bir saldırının yapılması, acaba gündemi değiştirmek amacında mıdır diye insan düşünmeden edemiyor. Bu kadar tesadüf olabilir mi” diye konuştu. “AKP hükümeti dış politikada kelimenin tam anlamıyla tam bir iflas tablosu ortaya koymuştur” diyen Kurt, hükümetin terör devleti İsrail’le yaptığı anlaşmaları, başta milletimiz olmak üzere Filistin halkına, şehit ailelerine ve özellikle şehit olan kardeşlerimizin kanının karşılığının para ile ölçülmesine ihanet olarak gördüklerini söyledi. Kurt, “Bu anlaşmanın kazananı Türkiye değil, İsrail bu anlaşma ile hem Filistin halkının malı olan doğalgazı gasp ederek Türkiye üzerinden satılmasını garanti altına almış, hem de güvenlik endişeleri giderilmemiştir” diye konuştu. “Davos’ta one minute şovuyla seçmenin oyunu almış” diyen Kurt, şöyle devam etti: “Mavi Marmara’yı sahiplerek istismarını devam ettirmiş olmasına rağmen İHH’nin Mavi Marmara Gemisi’nin yardım girişimini ‘kimden izin aldınız’ diyerek yargılamaktadır. Endişemiz şudur ki İsrail’le yapılan anlaşmada kapalı kapılar arkasında İHH’nin devreden çıkarılması ile ilgili sözler mi verilmiştir? İHH’yi kahraman ilan edenler bugün suçlarsa bu durumdan ders alınmalıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap