SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ankara Fatsalılardan konser

Ankara Fatsalılardan konser

29 Mayıs 2016 Pazar - 15:33




Ordu’nun Fatsa ilçesinde Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi organizesinde Ankara Fatsalılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Bahar Konser





Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen konserine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı Yarbay Salih Gödek, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç, Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 142 yıldır hizmet verdiğini belirterek, “Fatsa Şubesi olarak da büyük bir titizlikle 30 yıldır şeffaflık ölçüsünde yaptığımız çalışmalarımızı halkımızın desteği ile daima yücelttik. Halktan alıp halka vermenin onuru ile yüzlerce üniversite öğrencisine burs vererek eğitimlerine ve hayata atılmalarına katkı sağladık. 16 yıllık başkanlığım süresince eğitim, çevre bilinci kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra bu gece sunduğumuz konserden dolayı çok mutluyum. Bu değerli organizasyonu Fatsamız ile buluşturan Ankara Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu’na yönetim kurulum ve Fatsalılar adına çok teşekkür ederim” dedi.

Ankara Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, "Geçen sene Kızılay’da Fatsalılar Derneği’ne bir bina kazandırdı. Yolu Ankara’ya düşen her Fatsalı halkımızı derneğimize bekliyoruz. Derneğimizle ilgili her faaliyetimizde bizlere destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YARDIM YAPMAK ULVİ BİR DAVRANIŞTIR”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu da, yardımın adı üstünde çok ulvi bir hizmet olduğunu vurgulayarak, “Bir düşünür demiş ki acı hissediyorsan canlısın yaşıyorsun ama başkasının acısını hissediyorsan insansın demiş. Başkasının acısını duyabilmek önemli ve bu insan olmanın bir gereğidir. Yine dendiği gibi eğer uzun yaşamak istiyorsan başkalarına yardım et. Bu manada Yardım Sevenler Derneği’ni bu ulvi davranışlarından dolayı tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Gecede yapılan konuşmaların ardından Ankara Fatsalılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, koro ve solo türkülerle Fatsalılara güzel bir gece yaşattı. Ayrıca konsere destek veren kurum ve iş adamlarına protokol mensupları tarafından plaket takdim edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap