SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Amaç daha temiz Fatsa

Amaç daha temiz Fatsa

05 Mart 2017 Pazar - 10:08




Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, “Fatsa’mızda en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde y





Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe’den temizlik açıklaması. Aktepe, “Temizlik hizmetlerinin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Aktepe, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Temizlik işleri ekiplerimiz evsel atık toplama, cadde ve sokakların yıkanması ve süpürülmesi, dere yataklarının temizliği, düzensiz ve vakitsiz atılan evsel atık dışındaki hafriyat ve diğer çeşitli atıkların toplanması, bitkisel atık yağların toplanması, Sokak Hayvanlarını Koruma Kanunu’na göre ilçemizdeki başıboş köpeklerin toplanarak Ordu Büyük Şehir Belediyemiz Hayvan Barınağı Rehabilitasyon Merkezine götürülüp kısırlaştırma ve küpeleme işlemlerinin yapılması, önümüzün yaz olması sebebiyle plajlarımızın ve kıyı temizliğinin yapılmasına kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap