SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Altuğ Küçük'ün acı günü

Altuğ Küçük'ün acı günü

04 Haziran 2017 Pazar - 13:42




Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı’nın Medya İletişim Sorumlusu Altuğ Küçük’ün babası Nazım Küçük vefat etti. Küçük, bugün kılınan cenaze namaz





Trabzon’da MHP 68 kuşağının etkin isimlerinden biri olan ve Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımının Medya İletişim Sorumlusu Altuğ Küçük’ün Nazım Küçük, dün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Küçük’ün cenazesi Ankara’dan Trabzon’a getirilirken Gülbahar Hatun Camiinde bugün öğle namazına metakip cenaze namazı kılındı.Cenaze namazına AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya  cenaze namazının ardından Küçük’ün naaşı aile Yeşilova Mahallesinde ki kabristanlığında toprağa verildi. Küçük, MHP 68 kuşağının etkin isimlerinden biriydi.

Gülbaharhatun Mahallesinin saygın kişilerinden biri olan Küçük, 1949 yılında Trabzon’da dünyaya geldi.  İstanbul’da Anadolu Holding’de 15 yıla yakın şeflik yapan Küçük, daha sonra Trabzon’a taşındı. Son 5 yıldır kalbinden tedavi görüyordu.  

Karadeniz Gazetesi olarak merhum Küçük’e Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap