SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Altınordu'da alt yapı değişiyor

Altınordu'da alt yapı değişiyor

16 Haziran 2016 Perşembe - 16:30




Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir süre önce başlanan 101 kilometrelik altyapı çalışması devam ediyor.





Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinde bugüne kadar yapılan en büyük alt yapı yatırımı olarak bilinen, 33 milyon 570 bin TL değerindeki 101 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa Birliği Hibe Fonu kapsamında inşasına başlanılan projede çalışmaları 11 ekip yürütüyor.

Altınordu ilçesi Şahincili ve Selimiye Mahalleri’nde projelendirilen içme suyu depolarının inşaatlarına başlanırken Selimiye, Bahçelievler, Yenimahalle, Bucak ve Şarkiye Mahalleleri’nde 2 bin metrelik içme suyu hattı inşaatı, Şirinevler, Şahincili ve Durugöl Mahalleleri’nde ise kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmasının 800 metresi tamamlandı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, "Kazı çalışmaları nedeniyle zaman zaman bazı ana ve ara yollar kapanabiliyor, içme suyu hatlarında yaptığımız boru yenileme çalışması dolayısıyla da lokal su kesintileri yaşanabiliyor. Bir mağduriyet söz konusu olabiliyor, vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Yatırımlar sona erdiğinde Altınordu’da halkın ihtiyaçlarına cevap verebilen, Avrupa standartlarına uygun bir altyapı inşa edilmiş olacak” dedi.

Ramazan ayı boyunca içme suyu noktasında halkı mağdur etmemek için çalışma programında değişikliğe giden OSKİ ekipleri, akşam 16.30’dan sonra kazı çalışması yapmayacak. 2017 yılının ortalarında bitirilmesi hedeflenen proje kapsamında 71 kilometre içme suyu hattı, 30 kilometre de kanalizasyon hattı inşa edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap