SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Altınordu Ramazan'a hazırlanıyor

Altınordu Ramazan'a hazırlanıyor

01 Haziran 2016 Çarşamba - 16:53




Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz, belediye olarak Ramazan ayında gerçekleştireceği etkinliklerin hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı





Her Ramazan'da olduğu gibi bu yıl da iftar çadırının kurulacağını ifade eden Altınordu Belediye Başkan vekili Aydın Şaşmaz, “Günlük bin 500 kişiye iftar verecek olan çadırımız Ordu Lisesi karşısında bulunan Tayfun Gürsoy Parkımızda kurulacak. 30 gün
boyunca milletimize hizmet verecek olan bu çadırımızda ortalama 45-50 bin kişi yaralanacak” dedi.

Altınordu Belediyesi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerde iftar çadırı kuracaklarını ifade eden Başkan Vekili Şaşmaz, Altınordu Belediyesi olarak 12 bölgede 32 mahalleyle iftarda buluşacaklarını kaydetti. Başkan Şaşmaz yaptığı açıklamada, “Milletimizin hizmetine sunulacak olan iftar programlarında günlük Bin kişiye sıcak yemek ikramı yapılacak. Talebin yoğun olması durumunda ise bu sayının bin 500 kadar yükseltebiliriz. İftar programı yapacağımız mahallelerimiz Nizamettin Mahallesi, Akyazı Mahallesi, Durugöl Mahallesi, Selimiye Mahallesi, Subaşı Mahallesi, Yeni Mahalle, Saraycık Mahallesi, Öceli Mahallesi, Eyüplü Mahallesi, Bayadı Mahallesi, Yukarıtepe Mahallesi, Yemişli Mahallesi ve Mübarek Mahallesi’dir. Bu mahalleler haricinde ise, Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa iftar programları düzenlenecek" diye konuştu.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için ilçe genelindeki cami, mescit ve kursların çevrelerinin gerekli bakım ve temizliklerini düzenli olarak yaptıklarını belirten Şaşmaz, “Şu anda Ramazan ayı öncesinde kapsamlı olarak iç ve dış temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Mahallelerimizde bulunan Caminin halıları halı yıkama makineleri ile temizleniyor. Camlar siliniyor, kapılar, duvarlar ve ayakkabılıklar temizleniyor. Ayrıca cami dışındaki şadırvanlar, tuvaletler ve cami avlularında da temizlikleri yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap