SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Alt yapı tam gaz

Alt yapı tam gaz

30 Kasım 2016 Çarşamba - 09:29




Artvin’in Yusufeli ilçesi Sakut Deresi Yansıtıcılar bölgesinde inşa edilecek olan yeni Yusufeli yerleşim yerinin altyapı çalışmaları devam ediyor.





ARTVİN-Yusufeli ilçesi hareketliliğini sürdürmeye devam ediyor. Baraj inşaatı ve karayolu çalışmaları her gün biraz daha ilerliyor. Bu durum Yusufelililer’in gelecekle ilgili kaygılarını ve beklentilerini yükseltiyor. Yusufeli Belediyesi tarafından bu tarihi süreci doğru atlatmak için ilçe halkını bilgilendirmek adına organize edilen yeni yerleşim yeri bilgilendirme gezileri, Yusufeli
Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’in de katılımıyla devam ediyor.

GEZİ EKİBİNİ BİLGİLENDİRDİ

İlçe merkez mahallelerinde oturan vatandaşlara yönelik Yusufeli yeni yerleşim yeri alt yapı çalışması yapılan sahayı görme gezileri, Kazahora, Ahalt mahallelerinin ardından, Vecanget ve Hazmet mahalleleriyle devam etti. Düzenlenen programda Başkan Aytekin, gezi ekibine alanın planlaması hakkında bilgi verdi.

VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ

Başkan Aytekin, yapılan dolgu alanlarının ve konut alanlarının nereler olduğunu, orada yapılacak olan projelerin ve açılacak yeni alanlar hakkında açıklama yaparken, oluşan alanların vatandaşlar tarafından çok beğenildiği ifade edildi. Mahalle mahalle ekip halinde yürütülen gezi programları, inşaat çalışmalarını aksatmayacak şekilde gelecek haftalarda da devam edecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap