SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > AKP’nin payı var

AKP’nin payı var

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 09:31




CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu Giresun’da gerçekleştirilen hain saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.





Bektaşoğlu, “Teröristler dün gece Giresun’un Dereli ilçesinde, polislerimize önce uzun namlulu silahlarla, ardından da operasyon sürerken mayınla saldırı gerçekleştirmiştir. Bu saldırıda yaralanan 3 polis memuruna acil şifalar diliyorum, hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

 “SALDIRILARI KÜÇÜK GÖSTERME ÇABALARI VAR”

Bu saldırıyı her zaman olabilecek adli bir vaka ‘münferit bir olay, taciz ateşi, vur-kaç eylemi’  gibi küçük gösterme çabaları var diyen Bektaşoğlu, “ Oysa daha önce de vurguladım, Karadeniz’deki terörün neden ve sonuçlarının araştırılması için TBMM’de komisyon kurulması önerim de var.  Orada belirttiğim gibi; Giresun’da 1 yıldır süren ve şehitler de verdiğimiz bu saldırılar, çözüm sürecinin bir ürünüdür ve PKK’nın Karadeniz’de yapılanma projesinin bir parçasıdır.

Karadeniz’deki terörden AKP’nin sorumluluğu ve izlediği politikaların payı vardır.  Bu konuyu TBMM’de gündeme getireceğim.”

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap