SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > AK belediyecilik hizmetlerini sürdüreceğiz

AK belediyecilik hizmetlerini sürdüreceğiz

29 Haziran 2013 Cumartesi - 09:23




AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, millete hizmette aynı kararlılıkta yollarına devam edeceklerini söyledi.





AK Parti Haziran ayı Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı. Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İstanbul Taksim’de yaşanan Gezi Parkı olaylarına değinerek, "Son haftalarda ülkemizin ve dünyanın gündemini meşgul eden Gezi Parkı eylemleri masum olmaktan çıkmış ve ülkemizin huzuru, refahı ve kalkınmasına kast eder hale gelmiştir. Sağduyu sahibi herkes şunu çok iyi bilmelidir ki ülkemizin bugününü ve yarınını düşünmek sadece AK Parti olarak iktidar partisinin değil tüm yurttaşların görevidir. Bazı karanlık lobilerin Türkiye'nin üzerinde oynadıkları bu çirkin oyun milletimizin duyarlılığı sayesinde amacına ulaşamamış, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine engel olamamıştır" dedi. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek, "Bu güne kadar hepiniz bir bütün olarak Trabzon'umuzun, milletimizin, insanlığın hizmetinde bulundunuz. Şu ya da bu sebepten dolayı bizlere bulunduğunuz talepleriniz yerine getirilememiş olsa dahi yine de kırılmadınız, darılmadınız ve millete hizmet etme yolunda aynı kararlılıkla yürümeye devam ettiniz. Allah’tan isteğim daha iyi bir Türkiye'ye, daha barış içinde bir dünyaya ulaşmak için gösterdiğiniz bu gayretleri devam ettirmesidir. Yaklaşmakta olan yerel seçimlere bu bilinç ve kararlılıkla teşkilat olarak çok iyi hazırlanıp AK belediyecilik hizmetlerini sürdürmeliyiz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap