SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Afetzedelere konut

Afetzedelere konut

07 Eylül 2016 Çarşamba - 12:47




ARTVİN - Hopa’da ihtiyacı duyulan önemi bir hizmet için daha düğmeye basıldı. 25 Ağustos 2015 tarihinde ilçede meydana gelen sel afetinden dolayı evle





İlçede de afet konutları yapmak için yer tespiti çalışmaları başladı. Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nedim Cihan, AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven, AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı, AFAD Başkanlığından Jeoloji Mühendisi Ayhan Işık ve teknik heyeti ile Hopa’daki sel felaketinde zarar gören ev sahiplerine konut yapım yeri için incelemeler yaptılar. Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, afet konukları hakkında yaptığı kısa açıklamada “Devlet vatandaşın yanında olduğunu bir kez daha gösterecek. 25 Ağustos 2015 tarihinde ilçemizdemeydana gelen sel afetinde evleri yıkılan ve oturulamaz durumunda olan evlerin sahiplerine afet konutları yapacak. Afet konutları için yer tespit çalışmalarını yapıyoruz. Uygun bulunan yere en kısa sürede yapılacak ve vatandaşa teslim edilecek” dedi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap