SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Açıköğretim fakültesi

Açıköğretim fakültesi

29 Eylül 2017 Cuma - 09:30




KTÜ'de en kalabalık fakültelerinden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaat çalışmalarıyla başladığı 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde camsız sın





TRABZON - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F.) öğrencileri eğitim-öğretim dönemine büyük bir aksilikle başladı. Üniversitenin en popüler ve en kalabalık fakültelerinden biri olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tadilat çalışmaları nedeniyle dersliklerde cam bulunmuyor. Fakültenin bütün katlarında yer alan camlar tadilat nedeniyle yerinden çıkarılmış durumda. Bunun yanında binalarda tadilat çalışmaları, eğitim-öğretim ile birlikte yürümeye devam edecek. Yaz tatili boyunca herhangi bir tadilat yapılmayan fakültede, eğitim-öğretim dönemine çok az bir süre kala tadilat çalışmalarına başlanılması öğrenci ve velilerin tepkisini çekmiş durumda.

GÜVENLİK ÖNLEMİ YOK

Üniversitenin en kalabalık fakültelerinden biri olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde güvenlik zafiyeti de üst düzeyde. Öğrenciler için konulan uyarılar ise alakasız yerlerde duruyor. "İnşaat çalışması vardır" yazısı, inşaata girdikten sonra içeride bulunan danışman kısmında yer alıyor.

DEKANA VE REKTÖRE TEPKİ

Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin velileri ise duruma tepki gösteriyor. Bu dönemde, devletin her türlü desteğini almasına rağmen üniversite rektörünün böyle bir çalışma konusunda geç kalınmasına sessiz kalması eleştirildi. Ayrıca okulun dekanının çalışmaları son güne bırakması ise bir diğer sıkıntılı durum. Öğrenciler bir an önce tadilatın tamamlanmasını istiyor. Bazı öğrenciler okulun "açık öğretime" geçtiğini söyleyerek, duruma esprili dille yaklaşıyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap