SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Acil dayı aranıyor!

Acil dayı aranıyor!

24 Ocak 2016 Pazar - 10:30




Yol genişletme çalışması için belediyeye verdiği arazide çökme olunca oturduğu ev tehlikeye giren Mustafa Aksu, belediyeye dilekçe yazdı. Gelen cevap





EV TEHLİKEDE

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Güney Mahallesi’nde oturan Mustafa Aksu, 2012’de yol genişletme çalışması için kapatılan Yıldızlı Belediyesine verdiği arazide çökme meydana gelince oturduğu ev tehlikeye girdi. Aksu, yol genişletme çalışmasının yanlış yapıldığını ileri sürerek, "Belediyeye dilekçe verdim. 2 metre istimlâk duvarı yapıp gittiler" dedi

ZARARLI ÇIKTI

Yıldızlı Belediyesi Akçaabat Belediyesi bünyesine dahil edilince tekrar dilekçe yazdığını belirten Aksu, "Sıkıntımızı belediyeye yeniden ilettik. Belediyeden bize gelen cevap ise ‘Söz konusu yerin daha fazla zarar görmemesi ve işlerimizin yoğunluğundan dolayı duvarın tekniğine uygun bir şekilde tarafınızdan yapılması gerekmektedir’ oldu" dedi.

BAŞIMA DERT AÇTINIZ


AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’dan yardım istediğini söyleyen Aksu, şunları aktardı: "Bizi Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’a yöneltti. Sayın Parlayan da yolun resmi olup olmadığını sorunca ‘Sizin benden daha iyi bilmeniz gerekir’ cevabını verdim. Ben kimseden torpil istemiyorum, bu sıkıntıyı başıma siz açtınız, siz çözün diyorum."

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap