SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Acı bekleyiş

Acı bekleyiş

23 Haziran 2017 Cuma - 10:06




Öğretmenimiz için hainlerin sitesi şehit dedi, Tunceli valiliği olayı yalanladı.





PKK'lı hainler geçtiğimiz hafta kaçırdıkları Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz’ı şehit ettiklerini duyurdu. Tunceli Valiliği ise “Öğretmenimizin şehit olduğuna dair bulguya rastlanmamıştır. İncelemeler devam ediyor” açıklamasını yaptı.

SİTELER DUYURDU

Terörle mücadele tüm yurtta hız kesmeden devam ederken köşeye sıkışan terör örgütü kalleşliğine bir yenisini ekledi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen internet siteleri, PKK'lı teröristler tarafından 5 gün önce kaçırılan ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğini duyurdu.

ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORDU

Şanlıurfa Siverek'te öğrencileri tarafından da çok sevilen Yılmaz’ın aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş, önce aracı taranmış, ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. Şehit öğretmen Yılmaz’ın öğrencileri kaçırılma haberinin ardından büyük üzüntü yaşarken bir an önce öğretmenlerinin geri dönmesini bekliyordu.


VALİLİK AÇIKLADI

Kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz'ın amcaoğlu olan Necati Yılmaz, "Şu anda ne Tunceli Valiliği ne de askeri bir kurum böyle bir haberi teyit etmiş değil. Biz sağ salim geleceğine inanıyoruz" dedi. Tunceli Valiliği ise, “Şu ana kadar öğretmenimizin şehit edildiğine dair herhangi bir bulguya rastlanılmamış olup kayıp olan öğretmenimizin bulunması için bölgede güvenlik güçlerimizce çalışmalar devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

AYBÜKE’Yİ DE ŞEHİT ETMİŞLERDİ

Hainler 9 Haziran günü bombalı araçla geldikleri Batman'ın Kozluk ilçesinde AK Partili Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına Kalaşnikoflu saldırı düzenledi. Bombalı saldırı sonrası yaşanan çatışmada olay yerinde bulunan Aybüke öğretmen de başından vurularak şehit olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap