SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 82 plaka bizimdir

82 plaka bizimdir

19 Ağustos 2016 Cuma - 10:13




CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun’un 1933’e kadar il olan Şebinkarahisar ilçesinin il hakkının yeniden iade edilmesi için kanun tekl





Kanun teklifinde gerekçeler sıralayan Bektaşoğlu, o zaman ilçe yapılan 6 ilçenin daha sonraki dönemlerde il yapıldığını hatırlatarak,” Cizre ve Yüksekova’nın il olmasına bir itirazımız yok. Ama Türkiye’de bir ilçe il yapılacaksa, önce Şebin yapılmalı. 83 yıl önce il olan, 83 yıldır mücade eden yöre halkına Giresun’un rakamlarının da olduğu 82 rakamı plaka olarak verilmeli” dedi.

Bütün başbakanlar, bakanlar Şebinkarahisarın il olması için söz verdiğini aktaran Bektaşoğlu, ! Yani son 40 yılda devleti yönetenler Şebinkarahisar’ın il olması gerektiğini vurgulamışlar, böylece Türkiye’de Şebinkarahisar’ın il olması kabul görmüş, yaratılan algıyla bir beklenti oluşmuştur. O yöreden olan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de her seçim döneminde halkımıza vaatleri vardır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap