SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 61'inci yılda 61 bin öğrenci

61'inci yılda 61 bin öğrenci

27 Ekim 2016 Perşembe - 11:00




KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, “Bu bir tesadüf, 61’inci yılda 61 bin 39 öğrencimiz var” derken, 15 Temmuz sürecinden sonra KTÜ’deki gelişmeler





Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Prof. Dr. Asım Örem ve Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz yöneticileri Deniz Toplu ve Asım Kemal Güner ile sohbet eden Baykal, Üniversitedeki öğrenci popülasyonu ve kısa zaman önce yapılan rektörlük seçimlerini değerlendirdi. Baykal, “Yeni bir dönem başladı. Önemli olan KTÜ’nün çıtasını yükseltmek. Bu sadece rektörlüğün faaliyeti ile olacak bir iş değil. Bu Trabzon’daki bütün kesimlerle birlikte olabilecek bir şey” dedi.

EĞİTİM BİZİM ÇABAMIZ

Akademik anlamda öğrenci sayılarının 61 bini bulduğunu belirten Rektör Baykal, “Bu bir tesadüf, 61’inci yılda 61 bin 39 öğrencimiz var. Hem ön lisans, hem yüksek lisans hem de lisans eğitimlerinde öğrencilerin beklentileri var. Bu beklentileri karşılayabilmek ve en iyi eğitimi aldırmak için çabamız var” dedi.

ASLA BARINAMAZLAR

15 Temmuz darbe girişiminin kurumlara getirdiği özel durumların olduğunu söyleyen Rektör Baykal, “Mücadelemiz devam ediyor. Sonuçlanan ve ilişkisi kesilen öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve idari personel var. Şuana kadar 100 kişi işlem gördü, 15 öğretim üyesi ve 3 idari personel atıldı. Bizim burada hedefimiz, bu işin içerisinde bulunmuş kişiler varsa, bunları asla kurum içerisinde tutmamak” ifadelerini kullandı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap