SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 6. Feshane Gümüşhane tanıtım günleri 14-17 Mayıs’t

6. Feshane Gümüşhane tanıtım günleri 14-17 Mayıs’t

24 Nisan 2015 Cuma - 10:34




İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından organize edilen 6. Feshane Gümüşhane Tanıtım Günleri, 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak.





Gümüşhaneliler İstanbul’da memleket hasreti giderecek… Toplantıda bilgilendirme yapan GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, bu yıl altıncısı düzenlenecek Gümüşhane Tanıtım günlerinin İstanbul, Eyüp, Feshane’de 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacağını kaydetti.

Bu yıl yapılan Gümüşhane Tanıtım Günlerine, Gümüşhane esnafının çok büyük bir ilgisinin olduğunu kaydeden Söğüt, 30’un üzerinde pestil, köme ve yöresel ürün satan esnafın Feshane’ye katılacağını belirterek, “Bizde geçen yıl olduğu gibi bu yıl katılacak olan esnaflarımıza 12 metrekare stant vereceğiz. Stant kiralayan esnafımızın 2 kişisini 4 gün boyunca konaklattırıp servis hizmeti de sunacağız. İlçe Kaymakamlıkları ve Belediye Başkanlıklarını ise 30 metrekarelik stantta birleştirdik. Ayrıca bu yıl çadır ve ona benzer görüntüler yok.” dedi.

Etkinliğin Feshane’nin ana salonu olan 2. Mahmut salonunda gerçekleştirileceğini, vakıflara, yazarlara, gazetecilere ve buna benzer hayır kurumlarına ücretsiz stant tahsisi yapacaklarını dile getiren Söğüt, “Amacımız Gümüşhane’nin ürünlerinin teşhir ve tanıtımı. Büyük organizasyonlarda ufak tefek aksaklıklarda olabilir. Şimdiden değerli hemşehrilerimizden özür diliyoruz. Bunu minimize etmek için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Etkinliğin yaklaşık 300 bin liralık bir organizasyon olduğunu, ciddi bir külfet ve masraflar olduğunu kaydeden Söğüt, yükün yüzde 80’ini omuzladıklarını belirterek, ciddi bir organizasyon olduğunu ve ne kadar vizyonel bir çalışma yapılırsa bunun Gümüşhane insanına yansıyacağını vurguladı.

Söğüt, televizyondan yaklaşık 14-15 saat civarında canlı yayın yapılacak olan 6. Feshane Gümüşhane Tanıtım Günlerine katkıları için İBB ve İSTAÇ Genel Müdürü Osman Akgül’e teşekkür etti.


“EN İYİSİNİ, OLMASI GEREKENİ LAYIK-I VEÇHİYLE YAPALIM”

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz ise İstanbul’da çok sayıda Gümüşhaneli olduğuna vurgu yaparak “Hemşehrilerimizle birlikte Gümüşhane’yi tanıyan bir kitle var. O manada her şeyin. Bu mantaliteyle tam manasıyla destek verelim bu organizasyona. Ayrıca her geçen yıl daha başarılı daha amaca uygun bir faaliyet haline dönüşmektedir. Bu manada Tahsin Bey başta olmak üzere tüm GÜDEF ekibine kolaylıklar diliyorum, teşekkür ediyorum.” dedi. Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap