SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 5 Çam Fidanına 2 Can

5 Çam Fidanına 2 Can

28 Mayıs 2012 Pazartesi - 11:07




Rize Gündoğdu beldesi Veliköy’de yaklaşık 2 ay önce ortak kullandıkları arazideki 5 çam ağacı nedeniyle abi-kardeş arasında çıkan kavga ölümle sonuçla





Tartıştığı kardeşi, yengesi ve iki yeğenine kurşun yağdıran N.K. dün tutuklandı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden şartlı tahliye edilen N.K. (60) ile kardeşi Mustafa K. (58) arasında iki gün önce ortak arazilerinde bulunan çam fidanlarının kesilmesi nedeniyle tartışma çıktı. KARDEŞİNE VE AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI Tartışma kavgaya dönüşünce olaya jandarma müdahale etti. İki kardeş geçtiğimiz gün akşam saatlerinde aynı nedenle yeniden tartıştı. N.K, silahla kardeşi Mustafa K. (58) ve kardeşinin ailesine ateş açtı. Olayda Mustafa K., eşi Süheyla (54) ile çiftin çocukları Uğur (30) ve Akay (25) ağır yaralandı. Yaralılar, ailenin en küçük oğlu Batuhan (15) tarafından Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Süheyla K. ve oğlu Akay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Mustafa K’nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. ZANLI TUTUKLANDI Kardeşlerin Gündoğdu beldesine bağlı Veliköy’de olayın meydana geldiği iki katlı binada altlı üstlü oturdukları öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Akay ve annesi Süheyla K. için evlerinin bahçesinde bulunan kardeşlerin anne ve babalarının mezarlarının yanında yeni mezarlar kazıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen zanlı ise "Kasten adam öldürmek ve adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap