SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 40 ressam bir arada

40 ressam bir arada

21 Kasım 2014 Cuma - 16:17




20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle düzenlenen Resimli Çocuk Hakları Sergisi'nde 40 ressam bir ilki gerçekleştirdi.





Forum AVM’de gerçekleştirilen açılışa Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile çok sayıda çocuk katıldı. Açılışta konuşan Vali Öz, “20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesinin kabulünün yıl dönümü. Bu yüzden bu tarihi çocuk hakları günü olarak kutluyoruz. Maalesef dünyanın dört bir yanında çocukların yaşama haklarının kaybolduğunu görüyoruz. Bu sergi bu durumun sorgulanması ve hatırlanması açısından çok önemli. Bu bir bakıma kutlama değil, bugünün kıymetini anlama ve bu haklardan mahrum olan çocukların durumunu ortaya koyarak bunu kamuoyuyla paylaşmak istedik” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap