SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 40 kişiye iş imkanı!

40 kişiye iş imkanı!

23 Haziran 2016 Perşembe - 13:06




TESOB Başkanı Metin Kara'dan dikkat çeken açıklamalar.





Turizm sektöründe çok büyük bir rekabetin başladığını belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Bu büyük pastadan mutlak faydalanmalıyız,gelecek adına tercihimiz her zaman turizmden yana olmalı” şeklinde konuştu.

TURİZM AŞ-İŞ-EKMEK KAPISI

Turizm sektöründe çok ciddi bir büyüme ve rekabet olduğunu altını çizen Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı(TESOB) Metin Kara “Eğer yaşadığımız şehirde bu büyümeden faydalanmak istiyorsak,aş-iş ve ekmek kapılarının açılmasını istiyorsak turizmden gerekli paya sahip olmak zorundayız.Bunu başarmak içinde geleceğimizin turizm olduğuna karar vermeliyiz” dedi.

HEPİMİZİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASI ŞART

Trabzon ve bölge olarak turizmde istenen hedeflere ulaşılmadığının altını çizen Kara “Esnafımız iyi niyetli ama kalifiyeli elaman noktasından tutun alt yapı hizmetlerine kadar ciddi eksikler imiz ve hatalarımız var. Bu noktada kendimizi sorgulamalı ve yüzleşmeliyiz.Turizm hata kabul etmez turizm yanlışa izin vermez. Hepimizin taşın altına elini sokması şart” dedi.


40 İŞSİZ GENCE İSTİHDAM SAĞLANACAK

KTÜ ortalığıyla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunulan “Turisti kazanan geleceği kazanır” projesine start verdiklerini belirten Başkan Kara “Hazırlanan bu projeyle turizm sektöründe görev yapan nitelikli elaman sayısının artmasını ve turizmde kaliteyi yükseltmek istiyoruz. Projeyle birlikte 2016-2017 yılı içinde 15-29 yaş arasındaki 20 erkek 20 kadın olmak üzere 40 işsiz gencin turizm sektöründe istihdam edilecek” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap