SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > "3t" için Akyazı’da tek yürek!

"3t" için Akyazı’da tek yürek!

15 Aralık 2016 Perşembe - 09:10








Gün, “3T”, yani “Türkiye-TrabzonTrabzonspor” için “Tek Yürek” olma günüdür. Hani; “Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül sohbet ister çay bahane” hesabıyla buluşur, haşır neşir olur, kaynaşırız ya, Erol Evgin’in terennüm ettiği gibi; “İşte Öyle Bir Şey!” 18 Aralık Pazar günü Akyazı’da buluşmak... Onun için 18 Aralık sıradan bir gün olmaktan çıkmıştır. Türkiye’yi pes ettirmek isteyen, yedi düvel ve onların uşaklarına karşı “Türkiye’nin çimentosu” olduğumuzu gösterme günüdür. Trabzonspor üzerinden Trabzon’u bertaraf etmek isteyenlere “Avucunuzu yalarsınız” deme günüdür. Futbolun mabedi Avni Aker’i terk etmeden, Akyazı’da buluşma günüdür. “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.” Atatürk’ün askerleri olduğumuzu “3T İÇİN TEK YÜREK” sloganı ile Akyazı’dan tüm dünyaya haykırma günüdür. “Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Dil” diye haykırma günüdür. Böyle bir günde bir ve beraber olmayacağız da ne zaman olacağız? Onun için, yediden yetmişe pazar günü Akyazı’dayız. 40 bini içerde, 100 bini dışarıda bir kalabalıkla... 3T’nin sahiplerine yakışacak olan budur...

FINDIK; TEK CÜMLE İLE!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, milletin kürsüsünden TBMM’de; “Fındık fiyatları iyidir” diyerek mesajını gönderiyor ama, bırakın sivri sineğin vızıldamasını, davul zurnanın gümbürtüsünü duymayacak kadar sağır, gerçeği görmeyecek kadar kör olanların hâlâ “Devlet fındığa müdahil olsun”şeklinde demeçlerini okuyunca, tek cümle ile “Allah sizi sırf medyaya çıkmak için fındık üzerinden konuşma hastalığından kurtarsın” diye tek cümle ile dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden!

İŞID İLE KİM SAVAŞIYOR?

Kimilerine göre “İŞID”, bazılarına göre “DAİŞ!” Her zıkkımın kökü ise! Sanırsınız ki, Batılı yedi düvel birlik olmuş, IŞİD’i Irak ve Suriye’den temizlemek üzere mücadele ediyor. Amerikası, İngiliz’i, Fransız’ı... Aslında hiç de öyle değil! Sadece savaşan Türkiye ve yanında Özgür Suriye adı verilen orduya benzemeyen çete mensupları... Amerika mı? Yahu, TSK’nın zırhlı araçlarına saldırarak Mehmetçikleri şehit eden IŞİD’in, Suriye’de üzerine açık kamyonetlerle tur atan tek bir Amerika, İtalyan, Fransız askerini vurduğu ile ilgili haber okudunuz mu? Eeee, diyeceksiniz ki “ABD ve AB, IŞİD’i kurarken koydukları hedefe henüz varmadılar. Biraz daha lazım onlara.” Haklısınız, hem de sapına kadar!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap