SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 30 yıllık emeği heba ettirmeyiz

30 yıllık emeği heba ettirmeyiz

29 Eylül 2016 Perşembe - 11:14




Frankfurt’ta yaşayan Hopalı Birol ve Nalan Tığın çifti, mücevherlerini satmaları için verdikleri kişinin paralarını ödemediklerini söyleyerek mahkemel





Frankfurt’ta yaşayan Hopalı Birol Tığın ile eşi Nalan Tığın 35 bin Euro  

değerindeki mücevherlerini Uğur Ö. adında aracı bir kişiye kaptırdıklarını ileri sürdü. Uğur Ö.’yü satış için verdikleri zihnet eşyalarını geri vermemekle suçlayan Tığın çifti, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Babasını çok iyi tanıyorduk. Çok güvenilir biriydi. Biz o mücevherleri borçlanarak almıştık. Yıllarca kredisini ödedik. Kardeşimiz hastalınınca satıp yardım etmek istedik. Uğur Ö. bize, ‘Kuyumcuya giderseniz çok kaybınız olur. Ben değerine yakın satarım’ dedi. Biz de inandık. Bir yıldır peşinden koşuyoruz. Bu bir yılda bize 4 bin ve 2 bin Euro olmak üzere toplam da 6 bin Euro verdi. Gerisini de ödemek için bizi hep oyaladı. Hakkımızı arıyoruz.”

KUYUMCUDA ÇALIŞIYORDU

“Uğur Ö., Frankfurt Münchener Str.’de bir kuyumcuda çalışıyordu. Mücevherlerimizin büyük bölümünün belgeleri var. Bir kısmı da annemizin hatırası. Geçen yıl Ağustos ayında verdik. Eylül’de vitrinde gördük. Sonra bizi Noel’de, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satılacak diye oyaladı. Daha sonra paraya ihtiyacı olduğunu, mücevherleri bunun için kullandığını itiraf etti. Buna rağmen alın terimiz, göz nurumuz mücevherlerimizin karşılığını vermedi. Otuz yıllık emeğin bu şekilde heba olmasına izin vermeyeceğiz.” Uğur Ö. ise “Böyle bir şey yok. Kendileri polise bildirildi. Tarafımdan konu mahkemeye de aktarıldı. Mahkeme devam ederken konu hakkında görüş belirtmek istemiyorum” diyerek suçlamaları reddetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap