SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 3. Ordu Komutanı Trabzon'da

3. Ordu Komutanı Trabzon'da

05 Kasım 2015 Perşembe - 14:59




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, birliklerini denetlemek için Trabzon'a gelen 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş'ı makamında kabul etti.





3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş Trabzon'da... Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından Orgeneral Savaş ile bir süre görüşen Vali Öz, "Trabzon bölgenin tarih ve medeniyet kenti olmakla birlikte aynı zamanda ticaret ve turizm merkezidir. Giderek bu pozisyonunu daha da güçlendiriyor" dedi.
 
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt savunmasında önemli görev icra ettiğini ifade eden Vali Öz, "İlimizde Tugay komutanlığımız, Sahil Güvenlik Komutanlığımız, Deniz Komutanlığımız, Jandarma teşkilatımız bölgede Türk silahlı kuvvetlerin bir unsuru olarak önemli görevler yapıyor. Bu hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
Vali Öz, ziyaretin anısına Orgeneral Savaş'a gümüş telkari işlemeli gemi maketi hediye ederken, komutan da hediyesini Vali'ye takdim etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap