SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > "2. Organize Sanayi önemli"

"2. Organize Sanayi önemli"

20 Ağustos 2013 Salı - 11:24




Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Ordu’nun çok acil ikinci organize sanayi bölgesine ihtiyacı olduğunu söyledi.





Başkan Ünal, 2’nci, organize sanayi ile Ordu’nun daha fazla yatırım alacağını belirterek, “Bu aslında en önemli konulardan ve bizimde değerlendirmemiz gereken en önemli gündem maddelerden bir tanesidir. Ordu’nun çok acil ikinci organize sanayi bölgesine ihtiyacı var. Mevcut organizede yer kalmadığı görülmüştür. Dolaysıyla yeni yapılacak yatırımlar için bir an önce ikinci organizenin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu çalışmaya elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Meclis üyelerimizle birlikte uygun bir yerde ikinci organize sanayinin hayata geçmesi için Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geleni yapacağız. Brokratik engelleri aşmak adına gerek Ankara’da gerekse Ordu’da ki iktidar ve muhalefetteki siyasilerimiz ile birlikte hareket edeceğiz. Amaç Ordu’nun daha fazla yatırım alması, sanayicimizin istihdam alanının genişletilmesidir. Ticaret ve Sanayi Odası kendisine düşen görevi layıkıyla yapacaktır. Böyle bir çalışmayı hayata geçirmek için mücadele vereceğiz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap