SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 1983 mezunları bir araya geldi

1983 mezunları bir araya geldi

09 Ekim 2017 Pazartesi - 15:05








ORDU- Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Lisesi 1983 yılı mezunları bir araya gelerek hasret giderdiler.
Fatsa Lisesi mezunlarından Adem Kurtul, Hamdi Karamustafa ve Filiz Ekiz Aydın'dan oluşan hazırlık komitesi sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yıllar sonra büyük oranda arkadaşlarına ulaşarak Fatsa'da 34 yıl sonra mezuniyet buluşmasını tertip ettiler.
Kısa sürede sayılarını arttırarak buluşma planı yapan eski mezunlar, yıllar sonra eşleri ile birlikte yaklaşık 52 kişiden oluşan bir ekiple buluşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadılar.
Yurt dışından ve yurdun çeşitli bölgelerinden gelen eski dostları bir araya getiren yemekte açılış konuşmasını Okyay Sarıhan yaptı.
Sarıhan, "Aradan 34 yıl geçmesine rağmen birbirimize sevgimizden, saygımızdan bir şey eksilmemiş. Çok duygusal ve mutlu anlar yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi 1983 yılında iki tane son sınıf vardı ve toplamda 55- 60 kişiydik. Tabii bazı arkadaşlarımız hayatını kaybetti. Onları rahmetle anıyoruz. Bu yıl gerçekleştirilen bu buluşmamıza işleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımız oldu. Gelecekte daha fazla katılımın olacağı mezuniyet günleri yapmayı ümit ediyorum. Hepimiz 34 yıl sonra büyük bir sevinç yaşıyoruz, bu hepimizin yüzünden okunuyor” dedi.
Eski mezunlar hep bir arada eski günlerini yad ederek hasret giderdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap