SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 169. Tapu ve Kadastro haftası kutlanıyor

169. Tapu ve Kadastro haftası kutlanıyor

24 Mayıs 2016 Salı - 12:40




168. Tapu ve Kadastro Haftası kutlamaları kapsamında Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik ve kurum çalışanları Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında zi





169. yıl dönümü kutlamaları ülke genelinde olduğu gibi Fatsa’da da gerçekleşiyor. Bu kapsamda Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret eden Tapu Müdürü Erdoğan Atik, hem yıl dönümü etkinliklerine ilişkin hem de ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “Kuruluşumuzun 169. yıl dönümü nedeni ile bu ziyareti gerçekleştirdik. Türkiye’nin en önemli kurumları arasında yer alıyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlara hizmet veren kurumuz. Tapu ve Kadastro olarak iki bölümden oluşuyoruz. Kurumumuzun ülke ekonomisine katkısı çok büyüktür. Bu anlamda yeni dönemde de en iyi hizmete vermeye devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın tapu ve kadastro haftasını kutluyorum” dedi.

169. Tapu ve Kadastro Haftası kutlu olsun diyerek sözlerine başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, “Ülkemizin gen önemli kurumlarından birisi olan Tapu ve Kadastro kurumudur. Bu kurum ülkemizde Tapu ve Kadastro olarak ikiye ayrıldı. Son yıllarda çok ilerleme kaydeden kurumların başında yer alıyor. Halka hizmette çok daha iyi yerlere geldi. Haftanız kutlu olsun. Makamıma gelerek beni onurlandırdığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaret, çiçek takdimi ve ikram ile son bulurken, gün içinde tapu dairesine gelerek işlem gördüren vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap