SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Zor bir yıl olacak!

Zor bir yıl olacak!

18 Ağustos 2016 Perşembe - 10:42




Hekimoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu 2016 yılının Trabzonspor ve ülkemiz açısından zor geçeceğini söyledi.





Son kongrede Trabzonspor Kulübü'ne başkan adayı olan Celil Hekimoğlu Trabzonspor’un son durumunu, Bordo-Mavili takımın transferlerini ve 15 Temmuz darbe girişimi ile sonrasında yaşanan ihracat gelişmelerini değerlendirdi. Hekimoğlu Trabzonspor’u ve ülkeyi zor bir yılın beklediğinin altını çizdi. İşte Hekimoğlu’nun açıklamaları...

SABIRLI OLMAMIZ LAZIM

Hekimoğlu, Bordo-Mavili takım ile ilgili olarak, “Trabzonspor zor bir sezona girecek. Çok ciddi ekonomik sorunları var Trabzonspor’un. Bunları kısa zamanda aşmak hiç mümkün değil. Bizim hep sabırlı olmamız lazım. Yönetimimizin de çok sabırlı olması lazım. Taraftarın gazına gelmeden ekonomik bütçeyi gelecekte Trabzonspor’u sıkıntıyı sokmayacak şekilde dizaynetmemiz lazım. Bunu yaparken de sportif müsabakalarda da geri kalmamak gerekli.”Dedi.

YENİ STAT YENİ HEYECAN

Hekimoğlu Akyazı ile ilgili de, “Yeni bir statla yeni bir heyecan gelecek ama hiçbir zaman ekonomik gidişatı unutmaması lazım Trabzonspor’un. Bu paralelde yönetim kurulunun da bu mantıkta olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde devam ettikleri zaman da biz de kendilerine sonuna kadar destek olacağız. Yeni bir stadımız var oranın ciddi kombine satışları olacak. Biz de üstümüze düşen desteği kendilerine vereceğiz arkadaşlarımızın. İnşallah yeniş statta yeni bir ivme yakalayacak Trabzonspor.” Şeklinde konuştu.


İNŞALLAH BAŞARILIDIR!

Trabzonspor’un yaptığı transferle ile ilgili de konuşan Hekimoğlu, “Çocukları daha henüz görmedik, görmek lazım. Maliyetleri daha ekonomik olarak, geçmiş yıllardaki gibi büyük bütçeler yok. Sanırım daha genç, daha geleceği vadeden eden oyuncular alınmış bu dönem. Scout ekibinin yaptığı çalışmalar inşallah başarılıdır.” İfadelerini kullandı.

FELAKETE GİDİLİYORDU

15 Temmuz darbe girişimini yorumlayan  Hekimoğlu, “Türkiye büyük bir krizin eşiğinden döndü. Gerçekten ülkemiz 15 Temmuz’da büyük bir felakete doğru gidiyordu. Başta Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan ve bütün Türk halkının dayanışması ile Türkiye bir krizden kurtulmuştur, emeğe geçenlerden Allah razı olsun, ölenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Bundan sonra aynı Trabzonspor’da gibi Türkiye’de de çok çalışmamız lazım.” Dedi.

CİDDİ SIKINTILARIMIZ VAR


İhracat üzerine de değerlendirmelerde bulunan Hekimoğlu şu şekilde konuştu, “Avrupa’da ciddi sıkıntılarımız var. Biz ihracatçı bir firmayız. Avrupalıların Türkiye’ye bakışı maalesef bizde görüldüğü gibi değil. Avrupalılar bize bir başka gözle bakıyorlar.Bu olayları Avrupalılar daha farklı bir pencereden okuyorlar ve ize bakışları çok sıcak değil. Buyüzden bizim gibi ihracatçılar için çok zor bir yıl olacaktır. Sanıyorum hükümetimizi bu anlamda ciddi destekler vererek bu krizi aşmamıza yardımcı olacaktır. Biz ülkemiz ve vatanımız için her türlü fedakarlığa hazırız.”

Hekimoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu 2016 yılının Trabzonspor ve ülkemiz açısından zor geçeceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap