SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Yalçın Köroğlu; ''Ne olacağımızı bilmiyorum''

Yalçın Köroğlu; ''Ne olacağımızı bilmiyorum''

18 Ağustos 2018 Cumartesi - 12:12




Karadenizspor Koordinatörü Yalçın Köroğlu soyunacak odalarının olmadığını söyledi...





TRABZON 2. Amatör kümede mücadele edecek olan Karade- nizspor A ve Genç takım olmak üzere yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kırmızı-Beyazlı takımın Koordinatörü Yalçın Köroğlu, “Bütün spor camiasına centil- mence ve sportmence bir sezon diliyorum. Antrenmanlarımıza başladık fakat çok üzüntülüyüz. Yavuz Selim Sahası yıkıldıktan sonra, Yalıspor’un soyunma odasını kullanıyoruz. Kapılarını bize açan Yalıspor yö- netimine de teşekkür ediyorum. Yalıspor’un pilot takımı pozisyonunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SOYUNMA odası için ev kiralamak istediklerini fakat 500 TL’den 10 ayda 5 bin TL’ye ulaşan bir maliyetin çıktığını da sözlerine ekleyen Köroğlu, “Bu paralar çok küçük gibi görünebilir ama amatör bir kulüp için ödemesi zor oluyor. Kulübümüzün futbol branşı dışında baske bol, voleybol, boks, tekvando ve judo branşlarımızda var. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bu konu hakkında dilekçe verdik fakat cevap alamadık. Yavuz Selim’de soyunma odası olan hiçbir kulüp ne olacağını bilmiyor. Önümüz kış ve bize yer gösterilmesini istiyoruz. Bizim sesimize kulak versinler” diye konuştu.

“BİZİ sahipsiz bırakmasınlar” diyen Köroğlu, “Gençlerimiz pırıl pırıl. Biz bu gençlerimizi bırakamayız. Bu gençlere sahip çıkmamız gerekiyor. Amatör takımlar olarak Akyazı’da antrenman yapmak istiyoruz. Akyazı’da 4 tane sentetik saha var ve biz bunlardan yararlanmak istiyoruz. Bu yatırımların çürümesi mi lazım? Yoksa kullanılması mı lazım?. Trabzonspor bizim babamız sayılır. Biz Trabzonspor’dan arda kalan zamanlarda Akyazı’yı kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap