SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Survivor'da korkunç kaza! Yarışmacılar hemen suya

Survivor'da korkunç kaza! Yarışmacılar hemen suya

05 Mart 2019 Salı - 12:08




Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 4 Mart tarihli bölümündeki ödül oyununda suya ters düşen Sabriye, korkunç bir kaza yaşadı.





Tv8'in fenomen yarışması Survivor Türkiye Yunanistan, önceki akşam on dokuzuncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı bölümde Sabriye'nin geçirdiği kaza ise hem yarışmacıları hem de ekran başındakileri korkuttu. Survivor'un 4 Mart akşamı yayınlanan bölümünde ödül ve sembol oyunu heyecanı vardı. Ödül oyununda Yunan takımı ile başa baş bir mücadele gösteren Türk takımı, sembol oyununda ise kendi içlerinde mücadele verdi. Sembol oyununda erkek mücadelerinin kazananı Hakan, kadın mücadelesinin kazananı ise Büşra oldu. 

Ödül oyununda ise yarışmacılar patates, kola ve et döner içeren döner menüsü için su parkurunda efor sarfettiler. Ancak yarışma sırasında Sabriye, talihsiz bir kaza geçirdi. Dalaka ile karşı karşıya gelen yarışmacı, suya ters düşünce belinden sakatlandı. Sabriye'nin sakatlandığını gören diğer yarışmacılar, hemen suya atlayarak yardıma koştular. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap