SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Suat Hekimoğlu; 'Amacımız camiayı birlikte tutmak'

Suat Hekimoğlu; 'Amacımız camiayı birlikte tutmak'

23 Şubat 2019 Cumartesi - 15:12




Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına aday olan Suat Hekimoğlu basının karşısına çıktı.





Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 27 Şubat Çarşamba günü Ankara'da yapılacak. Başkent Öğretmenevi'nde saat 10.00'da başlayacak seçimli genel kurulda iki aday yarışacak.

Bu adaylardan biri olan Suat Hekimoğlu bugün düzenlediği toplantı ile basının karşısına çıktı.Haber61 TV'den canlı yayınlanan toplantıda ilk olarak yönetim kurulunda yer alacak yönetici adayları tanıtıldı. Ardından Başkan Adayı Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Suat Hekimoğlu: Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz

Hekimoğlu şöyle konuştu;

27 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda adayız. Bu kutsal ve meşakkatli yolda Türk boksunu daha yukarılara çıkarma hedefindeyiz. Camiamızın eksiklerini ve olması gerekenleri biliyoruz. Uzun süredir hazırlığımız sonucunda sadece kazanmak için değil hizmet yapan bir oluşumla karşınızda olacağız. Bizim amacımız camiamızı bir arada tutmak, kardeşlik ve dostluk altında boksu ileri götürmek. Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz.


Adalet insanların gönlündedir. Yurdumuzun neresinde olursa olsun tüm kulüp ve sporcularımıza eşit şartlarda yaklaşacağız. Başarıyı hak eden herkesin yanında olacağız. 24 saat herkesin ulaşabileceği bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Tüm sporcularımız benim canım oğlum gibidir. Her zaman onların destekçisiyiz. Size hizmetkar olmaya geliyoruz.  Her anlamda hazırız ve bu göreve talibiz.

Suat Hekimoğlu’nun yönetim listesi şu şekilde oluştu;

Abdulvahap Arslan Küçükemre,  Selçuk Aydın, Fatih Reis, Ali Hasetçi, Yakup Kılıç, Muammer Mahir Polat, Necdet Demirtaş, Onur Konuralp, Gökmen Keleşoğlu, Ali Haydar Kaan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap