SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Şener’e cevap vermeye değmez!

Şener’e cevap vermeye değmez!

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:20




Kamera: Turgay EROL - Eser HACISALİHOĞLU





İbrahim Hacıosmaoğlu’nun ibra edilmesi konusunda, kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç’i suçlayan eski başkan Şener’e Genç “Herkesin mezar taşına yazılacak sözler var” diye cevap verdi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener’in “İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ibra edilmesi, Ahmet Metin Genç’in hatasıdır. Genç, gerçek Trabzonsporlu olsaydı oradaki oylama kafa kafaya bile olsa inisiyatifini ibra etmeme yönünde kullanmalıydı. Bu, Genç’in çok büyük bir yanlışıdır. Bu yanlışı Genç’in mezar taşına yazılmalıdır” sözlerine ağır göndermede bulundu.

Genç, Şener’in bu sözlerine şöyle cevap verdi: “Trabzonspor’un iç çekişmelerini bertaraf edip çok adaylı bir kongre olmasına rağmen bütün adayların medeni şekilde yarışabildiği ve sonuca bütün adayların razı olacak şekilde divan başkanının başkanlığında ellerini havaya kaldırdığı ve o bütün delegelerin ve bütün Trabzonsporluların bu atmosferden heyecan duyduğu, ileriye doğru ümidi olduğu bir dönemin başladığı bir kongre yapıldı. Kazanan başkan adayı değil, zeminin oluşması önemlidir burada. Trabzonspor’un ilk kez taraftarının gelerek sahiplendiği bir kongre oldu. Kulübün kaybeden başkanının dahil bekleyip kazananla beraber veya diğer kaybeden adayla beraber o görüntüyü verdiği bir kongrenin divan yönetiminin eleştirilmesine ben cevap vermeyi gerek görmüyorum. Ama şu cevabımız olsun: Herkesin mezar taşına yazılacak sözler vardır. Kimin mezar taşına ne yazılacağını Trabzon çok iyi bilir.”

Kamera: Turgay EROL - Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap