SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Şalvarlı teyzelerin kızak keyfi!

Şalvarlı teyzelerin kızak keyfi!

26 Ocak 2019 Cumartesi - 16:00




Tokat’ın Saman Dağı eteklerinde yapılan kar şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Şenliklerde özellikle şalvarlı yaşlı teyzelerin kızak keyfi kat





Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde beşincisi düzenlenen kar şenlikleri, 1600 rakımlı Saman Dağı’nın eteklerindeki kayak merkezinde yapıldı. 7’den 70’e kayak sevenlerin ilgi gösterdiği şenliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

HEYECAN DOLU ANLAR

Türk bayrakları ile kayak yapan kayak takımı alkış toplarken, çeşitli yarışmalarda kayak tutkunları hünerlerini sergiledi. Kızakla kayan vatandaşlardan dengesini kaybederek düşenlerin yanı sıra hızını alamayarak bitiş noktasını aşanlar, heyecan dolu anlar yaşadı. Kızakla kayan yaşlıların ise eğlenceli halleri katılımcılara ayrı bir keyif verdi.

Saman Dağı eteklerinde kar şenlikleri yapıldı


"KENDİMİ DAHA GENÇ HİSSEDİYORUM"

Kızakla kayan 52 yaşındaki Arzu Beyazıt, çok eğlendiğini mutlu olduğunu söyledi. 55 yaşındaki Naz Öztürk, eşinin yaptığı kızakla kayak yapma heyecanı yaşadı. Öztürk, “Yukarı çıkış zor. Nefes nefese kalıyoruz, aşağı iniş gayet zevkli . İnsan kızak yaparken kendini daha genç hissediyor. Kendimi 15-20 yaşında hissediyorum.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap