SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Karadeniz Trabzon ilçelerinin nabzını tutuyor...

Karadeniz Trabzon ilçelerinin nabzını tutuyor...

12 Ekim 2018 Cuma - 12:11




Yerel seçim durağımız bu kez Araklı





Vatandaşlar, yaşadıkları felaket sonrası başlayan zor günleri hep birlikte atlatacaklarını dile getirerek, “Herkes elini taşın altına sokmalı” dedi 

29 Mart 2019’daki yerel seçimler öncesi Araklı halkı gazetemize samimi açıklamalarda bulundu. İşte vatandaşların hem yerel seçimlerle hem de hizmetlerle ilgili görüşleri…

Zekeriya Gümüştaş: Sanayiye yaya köprüsü gerekiyor. Mevcut belediye başkanımızın yeniden aday olarak gösterilmesini istiyoruz. Dolmuş esnafı olarak kendisinden çok memnunuz. Bütün sıkıntılarımızda yanımızdaydı ve sorunlarımızı çözdü. Fabrikalarımız olsa Araklı için daha iyi olur, iş alanları açılır. Daha çok çalışma alanları açılır. Karadere yolu en yakın zamanda bitirilir inşallah, bizim olmazsa olmazımız artık bu. Sanayi yapıldı, gerçekten çok güzel bir yatırım bu. Esnaf olarak şunu istiyoruz: Yaya köprüsünün orada olması gerekiyor. Oraya yapılacak köprü her tarafın pisliğini temizleyecektir. Bunun en yakın zamanda yapılmasını istiyoruz.

Mehmet Çebi: Sosyal alanlar gerek. Yerel seçimlerimizin vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan yatırımlardan genel olarak memnunuz. Sosyal faaliyet yapılacak alanların artmasını istiyoruz.


Mustafa Limanoğlu: Zor günleri atlatacağız. Araklı büyük bir doğal afetle karşı karşıya kaldı. Yapılan yatırımların iyi olmasından dolayı bunu en az zararla atlattık. Devletimizin bu sıkıntılı döneminde vatandaşımızın ve belediyelerin tasarruf yapmaları gerekiyor. Yapılan yatırımlar ülkemizin durumundan dolayı durdurulmuş durumda. En kısa zamanda bu zor günleri aşacağımızı düşünüyorum.

Yücel Derya: İş alanları istiyoruz. Spora yapılan yatırımların daha fazla olmasını istiyoruz belediye başkanımızdan ve büyüklerimizden. Araklı’da iş sahalarının ve fabrikaların yapılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar olması gereken yatırımlar yapıldı ama daha büyük yatırımlar bekliyoruz.

Ali İhsan Albayraktar: Araklı’da Çebi kazanır. Araklı’ya çok yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Allah razı olsun bize bu nimetleri sağlayanlardan. Seçimlerde mevcut başkanımızın yanındayız. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Araklı’da Recep Çebi kazanır inşallah.

Kenan Kınalı: Elimizi taşın altına sokmak zorundayız. Belediyemizin bugüne kadar yaptığı yatırımlardan memnunuz, inşallah yapılan bu yatırımlar devam eder. Başkanımızın her zaman yanındayız, birbirimizle yardımlaşarak işlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına sokmak zorundayız.

Kamil Usta: Araklı için herkes çalışıyor. Burada çok güzel yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Cumhurbaşkanımız, belediye başkanımız, kaymakamımız herkes Araklı için elinden geleni yapıyor. Bundan çok memnunuz. Başkanımız çok çalışıyor, istediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz, her vatandaşın sıkıntılarını çözüyor.


Seyfullah Sarı: Başkanın yanındayız. Yaklaşan yerel seçimlerde başkanı destekliyoruz. Her zaman kendisinin yanındayız. Kendisi çok iyi çalışmalarda bulunuyor. Yatırımlar anlamında ufak tefek eksiksikler var ama başkanın bunları da çözeceğine inanıyoruz.

Murat Çebi: Hizmetlerden memnunuz. İlçemize sosyal anlamda yapılan yatırımlar var. Bunlardan çok memnunuz. Araklı’nın sosyal anlamda büyük bir eksikliği vardı, bu sorunlar çözüldü büyük anlamda. Belediyemiz çok iyi çalışıyor, güzel hizmetler vermeye devam ediyor, biz de bundan memnunuz.

İsmail Hasanoğlu: Çebi Araklı’yı Araklı yaptı. Yerel seçimlerde Recep Çebi’yi sonuna kadar destekliyoruz, başkanımızın yanındayız. Allah başımızdan eksik etmesin onu. Araklı’ya büyük yatırımlar yaptı. Recep Çebi Araklı’yı Araklı yaptı çalışmalarıyla. Araklı Araklı olalı ancak Araklı’ya benzedi.

İbrahim Suiçmez: Eksikler çok fazla. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini istiyorum. Türkiye için en güzel günlerin gelmesini diliyoruz. Araklı’ya yapılan yatırımları yetersiz görüyorum. Eksikleri anlatmakla bitiremeyiz. Karayolunun bir an önce bitirilmesini istiyoruz.

Ömer Çebi: Eğitime önem verilmeli. Araklı-Dağbaşı yolu için büyük bir girişim oldu. İnşallah yakın zamanda bitmesini bekliyoruz. Başkan yatırımlar için elinden gelen her şeyi yapıyor. Üniversite sayısının artmasını istiyoruz ve eğitime daha fazla yatırımlar olmasını bekliyoruz. Yatırımcıların daha fazla gelmesi gerikiyor. Bunun altyapısı yapıldı, inşallah devam eder bu çalışmalar.


Bahattin Gümüştaş: Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Gelecek seçimlerde yeniden başkan adayı olmasını istiyoruz. Araklı’nın altyapısında bazı aksaklıklar var ama başkanımızın bu sorunları da en yakın zamanda çözeceğine inanıyorum.

Rasim Çebi: Araklı’ya üniversite istiyoruz. Mevcut belediye başkanından memnunuz. Yaptığı çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. Kendisi elinden gelen her şeyi yapıyor Araklımız için. Devam etmesini talep ediyoruz kendisinden. Yapılan yatırımlar iyi ama eğitim konusunda bazı eksikliklerimiz var. Araklı’ya üniversite istiyoruz.

Muhammet Gümüştaş: Yatırımlar çok kötü değil. Araklı’ya yapılan yatırımlar çok kötü değil. Biz bunlardan memnunuz. Daha çok çalışma olması gerekiyor. Başkanımız bu çalışmalar için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Necati Aygün: Yapılan yatırımlar için herkesten Allah razı olsun. Belediye başkanımızdan, siyasi büyüklerimizden çok memnunuz. Araklı’ya daha fazla yatırım geleceğine inancımız tam. Sanayi köprüsünün olmasını ve Kaşıkçı yolunun bitirilmesini istiyoruz.

Trabzon’un ikinci büyük ilçesi Araklı 50 mahallesi ile hizmet bekliyor. Yaklaşan yerel seçim öncesi Belediye Başkanı Recep Çebi, “Durmak yok yola devam” diyor. Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bugüne kadar yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına önemli adımlar atılıyor. Eğitimden turizme, spordan asayişe, adaletten sağlığa kadar bütün alanlarda açığı kapatmak için yapılan çalışmaların halk tarafından memnunlukla karşılandığını söyleyebiliriz.


Başkan Çebi’nin Araklı’yı ticaret merkezi yapma gayretlerini bizler kadar halk da görüp değerlendirmekte. Siyaset söz konusu oldu mu vatandaşlar hizmetler konusunda olumlu veya olumsuz değerlendirme yapmaktan kaçınmıyor. Araklı yaşadığı sel felaketinin açtığı yaraları sarmak için devletin desteğini bekliyor. Başkan Çebi’nin uğraşlarının yanı sıra halk ‘Yaşanan bu zor günlerde herkes elini taşın altına sokmalı’ diyor.

Belediyenin rutin işleri dışında Araklı’da geçmişte duyulan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapıldığını görmek mümkün. Bu konuda başkanın hakkını teslim etmek gerek. Araklı’nın ekonomik anlamda kalkınması adına önemli mesafe katetmesi gerektiği gerçeğini Başkan Recep Çebi de tespit etmiş. Bu alanda atılacak adımlar ilçenin göç vermesini engeleyecek hiç şüphesiz. Araklı sanayi ilçesi olma yolunda da adımlar attı. İlçenin çeşitli yörelerinde bulunan esnaf bir sitede toplanarak çalışmalarını sürdürüyor. ‘Sanayi olur da turizm olmaz mı?’ diye sorarsanız, Araklı’da da bu anlamda yatırımları görmek mümkün.

Her ilçenin olduğu gibi Araklı’nın yol ve doğalgaz sorunu elbette var. Ancak, Araklı Salmankaş-Bayburt arası olan yolda sona gelindiğini duymak güzeldi. Sonuç itibariyle görevi bırakma gibi bir lüksünün olmadığını dile getiren başkan Recep Çebi’nin, partisinin kendisini yeniden aday göstermesi halinde “Durmak yok, yola devam” diyerek önümüzdeki dönemde yeniden aday olduğunu söylemesi kadar doğal bir gerçek yok, çünkü Çebi bu hizmetlerin devamı için Araklı halkına güveniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap