SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Hekimoğlu Maraş’tan altınlarla döndü!

Hekimoğlu Maraş’tan altınlarla döndü!

26 Temmuz 2018 Perşembe - 12:28




Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü Kahramanmaraş’da yapılan Yıldızlar Türkiye boks şampiyonasında takım halinde şampiyon oldu.





Kahramanmaraş’ta düzenenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 4 altın 2 bronz madalya kazanan Hekimoğlu boks kulübünün sporcuları Başkan Suat Hekimoğlu tarafından verilen sabah kahvaltısında buluştu.

Antrenör Nazım Dalkıran tarafından basına tanıtılan sporculara başkan Suat Hekimoğlu tarafından tam destek sözü verilirken Hekimoğlu Türkiye Boks Kulübü Federasyon Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kahvaltıda ilk olarak söz alan Hekimoğlu Boks Kulübü Antrenör Nazım Dalkıran’’Teknik olarak bir kaç seyler söylemek istiyorum. Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye şampiyonasında Hekimoğlu Boks Kulübü büyük başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Bu müsabakalar 450 sporcu arasında gerçekleşti. Boksun en başarılı kulüplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Ankara Büyükşehir gibi boksun önemli ekipleri ile oynadık.  Bu mücadelelerden  4 altın 2 bronz alarak büyük başarıya imza attı. Başarımız bir hayli yükseldi. aileler değer vermeye başladı.

‘’HEKİMOĞLU İYİ YERLERE GELECEK’


 Hekimoğlu Şirketler Grubu Başkanvekili ve Hekimoğlu Boks kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu sporcularınla gurur duyduğunu belirterek’’ Bugün buradaysak 6 evladımızdan dolayı buradayız. 4’ü Türkiye şampiyonu oldu 2’si bronz madalya aldı. Gururumuz oldular hepsine teşekkür ediyorum ailelerine antrenörlerine teşekkür ediyorum. Başarılarını devamını diliyorum. Devamının gelmesini istiyoruz. Şu an yıldızlar genç olacaklar sonra da büyük olacaklar. Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil etmelerini diliyorum ne ihtiyaçları varsa biz karşılayacağız’’dedi.

‘’BOKS FEDERASYON BAŞKANLIĞA ADAYIM’'

Boks federasyon başkanını eleştiren Hekimoğlu basın toplantısında  da adaylığını da açıklayarak “Federasyonda bir abimiz var kendisi yoruldu. Bence artık bizim gibi gençlere devir etmesi lazım. Cumhurbaşkanı belki diyecek ki bu adam olsun belki bu adam olsun süreç neyi gösterir bilemeyiz. bu gençleri daha iyi yerlere taşıyabilmek için oraya talibiz. herhangi bir maddi beklentimiz yok çocuklarla uğraşmayı onları iyi bir noktaya taşımayı seviyorum. Ne bir faks çekildi bize niye bu kadar şampiyon çıkardınız. Hekimoğlu 1 numara oldu. Trabzon adına 8 altın madalya ile boksun beşiği olduğunu gösterdi’’dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap