SON DAKİKA



Haber > Karadeniz Web TV > Gençlerbirliği küllerinden yeniden doğacak!

Gençlerbirliği küllerinden yeniden doğacak!

17 Ağustos 2018 Cuma - 11:18




Kırmızı-Siyahlılar, önceki gün maşatlık esentepe sahasında sade bir tören sezonu açtı...





Amatör Küme ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Halil Melek: “Amatör kulüpler yeni sezonu açmaya başlıyorlar. Yeni transferlerimizle beraber sezona başladık. İnşallah Gençlerbirliği kulübü için hayırlı uğurlu olsun defalarca bunu dile getirdiğimiz halde mevcut sahalar Söğütlü sahası, Yavuz Selim sahası ve Esentepe sahası talihsizlik eseri. Esentepe sahamıza çalışmalardan dolayı kayalar geldi sahaya fakat ne hikmetse kimsenin umurunda olmadı. Sağ olsun, Ortahisar Belediyesi başkanı geldi ekibiyle beraber incelemeler yaptıktan sonra en kısa zamanda buraya çözüm getireceğini ve bize yardımcı olacağını söyledi. Bizde kendisine teşekkür ettik bizde onlardan en kısa zaman yapılmasını istiyoruz, bir aylık kısa bir zaman var müsabakaların başlamasına Belediye Başkanımız inandırıcı için buraya geldiği için bizde ona inandığımız için inşallah burayı çözerler ve bizde müsabakalarımızı burada oynarız ve inşallah gülen Esentepe mahallesi olur” dedi.

Geçen sene ki takımı bozmadıklarını belirten Melek’’ İki tane daha dışarıdan takviye yaptık. Hedefimiz şampiyonluk. Geçen sene yaşamış olduğumuz bir takım sorunları yaşamadan buradan Play-Off’a çıkıp oradan şansımızı denemek istiyoruz.  Yaş ortalamamız 19 adımıza yakışır bir takımımız var. Trabzonspor’un tarihini Gençler birliği yaşattı. Çok değerli futbol Barbon Ziya toplantıda elini masa vurdu, ‘Dışarıdan oyuncu almayalım. Türk futbolunu yönlendirecek oyuncular Trabzon’da var. Şampiyon olan bir Gençlerbirliği var.’ dedi. O dönem 6 tane futbolcuyla beraber Trabzonspor efsanesini yarattık ama bunu tabii kimse söylemez, Barbon Ziya’da rahmetli olduğu için kimse konuşmuyor. İnşallah bunun gibi değerli insanlarda çıkar da Türk futbolunu Trabzon’dan yönetirler ve dışarıdan oyuncu almazlar.” diye konuştu. 

Haber; MERT YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap